Virtuelna realnost Shuttle pokretačka platforma

Inovativni VR zabavni uređaj u 2018. godini, rotacija 360 stepeni i manipulator sa 50 stepeni. Prekidanje barijere između stvarnog i virtuelnog sveta, potrebno je samo dva kvadratna metra fizičkog prostora da uživaju u vrhunskom iskustvu.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu


OTO VR SHUTTLE:

Inovativni VR zabavni uređaj u 2018. godini, rotacija 360 stepeni i manipulator sa 50 stepeni. Prekidanje barijere između stvarnog i virtuelnog sveta, potrebno je samo dva kvadratna metra fizičkog prostora da uživaju u krajnjem iskustvu.


微 信 图片 _20180122115202.jpg

 

PRODCUT DIZAJN FILOZOFIJA:

Platforma pokreta podržava vas kretanja u svetu virtuelne realnosti, donosi ljude više impresivnog i uzbudljivog iskustva, ali većina ljudi osjeća vrtoglavicu manje ili više prilikom pokušaja VR opreme za zabavu, zašto?

 

Jedan od važnih razloga je akcija iz vašeg očiju gledanje scene virtuelne stvarnosti se razlikuje od akcije s vašeg tela iz platforme pokreta.Koliko većina VR uređaja može samo da se okreće ili vibrira u malom ograničenom uglu, nemoguće je podudarati sa akcija kao što su valjkasti valjci za 360 stepeni.

 

微 信 图片 _20180122115208.jpg

NAŠ KVALITET:

9.jpg

Hot Tags: proizvođači platformi pokreta virtuelne realnosti, dobavljači, fabrika, visokokvalitetni, CE sertifikati, najnoviji, modni, najbolji, kupuju
Srodni proizvodi
Upit