Nove upotrebe za mobilne telefone Jedna druga promena na velike ekrane Mogu li VR naočari zaista imati virtuelnu stvarnost?
- Jun 05, 2018 -

Nekoliko VR naočala i desetine 3D VR igara prilagođenih Nibiru. Kao savršeni svet "Ghosts and Fantasy", Euglasova "Fighting Soul Calibur", "Different Storm", "Field Evil Spirit", "Shadow Gun VR" i tako dalje.

Na sastanku za medije, Rui Yue, osnivač Ruiyue Informationa, predstavio je gostima prednosti igara virtuelne stvarnosti i prednosti integrisanja hardverskih i softverskih resursa u industriju igara.

OTO VR Shuttle.jpg

Prema njegovim rečima, trenutno je platforma za igre Nibiru podržana od strane mobilnog Unity motora, COCOS-a i mnogih nezavisnih motora. Prijavljeni su da su domaći i strani poznati periferni proizvođači igara za brendove kao što su Jin Heyue, Lai Shida, MOGA, King LeapMotion aktivizam, Hong Kong Wei Ai, izuzetno interesantni, itd. Svi su optimisti u vezi sa budućim razvojem igara virtuelne stvarnosti.

Ovaj put, lansiranje platforme koja podržava virtuelne čarape stvarnosti "Nibiru Dream Mirror" razlikuje se od Oculus RIft i drugih sličnih virtuelnih stvaralaca. Umjesto ugrađenog uređaja za prikazivanje, cijena očima virtualne realnosti je znatno smanjena.

Prema izveštajima, razlog za usvajanje ove šeme je da je trenutna stopa penetracije pametnih telefona već dosta visoka, a proizvodi mobilnih telefona na tržištu su u osnovi opremljeni ekranima sa visokom rezolucijom, a efekat šlemova virtuelne realnosti mora biti u kombinaciji sa video sadržajem i sadržajem igara. Da bi to mogli da izađemo, ovi sadržajni ekosistemi su postali veoma zreli na mobilnim telefonima. Zbog toga odabir rešenja zasnovanog na slikanju pametnih telefona ima velike prednosti u promociji virtualnih uređaja stvarnosti.

Lai je rekao da se Nibiru nada da će koristiti varvarske metode rasta i uređaje virtuelne stvarnosti po različitim cenama i brzo zauzeti prvu grupu korisnika mega virtuelne realnosti. Procjenjuje se da će do sredine 2015. biti uključeno 1,5 miliona korisnika.

U budućnosti, Nibiru će potisnuti nove naslove korisnicima po stopi od 5 mesečno na osnovu 20 postojećih igara.

Prema podacima iz istraživanja treće strane, kada se tehnologija popularnosti virtuelne realnosti popularizuje, ona će se isprazniti sa zapanjujućom tržišnom snagom, a tržišna skala za igre i film i televiziju samo može preći tiljone. U budućnosti će obrazovanje, naučno istraživanje, društveno umrežavanje, turizam, transport i dizajn postati područja u kojima se ova tehnologija široko koristi.

Ako jeftina verzija virtuelnih čarapa može privući pažnju igrača, onda će preuzeti prednost u kultivaciji nekih korisnika, neka doživljavaju zabavu koju donosi tehnologija virtualne stvarnosti. Bilo da uronjene igre mogu dovesti novi dah u celokupnu industriju igara zavisi od toga da li se uređaji virtuelne realnosti u kasnijim fazama mogu pratiti u proizvodnji sadržaja igara kako bi se zadovoljile potrebe igrača.

Pored toga, vredi napomenuti da su organizatori dali svakom gostu koji je pohađao žiro predstavljanje sna i stvarnu granicu u filmu Pirates of Dreams, u nadi da će ga iskoristiti za prenos jaz između virtuelnog svijeta i stvarnosti već se smanjio , a onda ovaj VR uređaj koji izgleda malo "neposredni" i "staklo klip telefon" stvarno stvarno stvarnost? Takođe je neophodno sačekati da se žiroskop okrene da vidi šta se dešava.


Related Products