Vr koraci i metode
- May 26, 2018 -

Prema trenutnom obliku hardvera VR, VR slušalice su uglavnom podeljene na tri tipa:


1, ekran mobilnog terminala (poznat kao mobilni VR)


2, jedna glava mašine (VR mašina)


3, izvan opreme za nošenje konektora (zahteva spoljni host).

Vr steps and methods.jpg

Ekran za mobilne terminale (telefon VR) - poznat i kao okvir za naočare VR, sve dok telefon može da gleda. Kao što je mala kuća z4, ogledala oluje, itd., Ekvivalentan naprednom kartonu vr, cijena se kretala od desetina do stotina.

All-in-one head display - poseduje nezavisne CPU, ulazne i izlazne mogućnosti prikaza, potpuno besplatne od spoljnih uređaja. Ako uporedite velike prijatelje vr sada. Oblik mašine "sve u jednom" može se smatrati istinskim VR proizvodom, bez ograničenja na prostoru i drugim spoljnim utjecajima. Međutim, trenutni problem VR integrisane mašine je da je tehnički prag previsok i da je trošak previsok, a to je i dalje teško.


VR (PCVR) koji se nosi spoljašnji konektor - poznat i kao ekran glave računara, mora biti povezan sa računarom za gledanje, kao što je htc vive, oculus. Ovaj tip vr je trenutno najbolji, spada u profesionalne naočare, korisničko iskustvo je vrlo dobro, ali cijena je veoma skupa, ali takođe treba obično trebati više od 970 grafičke kartice, korišćenje visoke cene, skup na desetine hiljada. Ako želite igrati, ne radi se samo o kupovini VR-a, morate kupiti odgovarajuću opremu domaćinu. Pored toga, zbog spoljno povezanih uređaja, računari, PS4 i drugi host uređaji moraju biti povezani da međusobno komuniciraju. Kada doživite neke igre koje se mogu igrati, one će biti vezane pomoću kablova za prenos podataka. VR sa strane računara može se široko koristiti u VR iskustvu u budućnosti. Hale i slično.


Related Products