Koja je upotreba naočala za vr
- Jun 01, 2018 -

Puno ime je čaše virtuelne realnosti.


Može se koristiti za gledanje video zapisa. Specifična upotreba opisa proizvoda je. Pratite plejer na liniji.

VR Roller Coaster 360 Degree Simulator.jpg

Na primjer, ako koristite ove naočare za gledanje filma, čini se da sedite u velikom bioskopu koji gleda film.


To jest, vertikalni uređaj zasnovan na vertikalnoj glavi VR. Zbog koncepta da u prvim danima nije bilo prikaza glave, prema izgledu su generisane VR naočare, VR maske, VR kacige i druga neprofesionalna imena. VR slu¹alica koristi uređaj za postavljanje glave da vizuelno i zvuèno sakrije spoljašnji svet i vodi korisnika da stvori osećaj da se nalazi u virtuelnom okruženju. Princip zaslona je da ekrani leve i desne oka prikazuju slike lijevog i desnog oka, a ljudsko oko dobija trodimenzionalni efekat u umu nakon dobijanja takvih informacija sa razlikama.


AR (Augmented Reality) je povećana realnost, poznata i kao mešovita stvarnost. Ona koristi kompjutersku tehnologiju da primjenjuje virtuelne informacije u stvarnom svijetu. Prava okolina i virtuelni objekti se istovremeno postavljaju na isti ekran ili prostor.


VR (virtuelna realnost) je virtuelna stvarnost, ili VR za kratko. Njegova konkretna konotacija je tehnologija senzitivnog senzacija u 3D okruženju koje se može generirati u interaktivnom i kompjuterskom 3D okruženju sveobuhvatnim korištenjem računarskih grafičkih sistema i različitih interfejsnih uređaja kao što su stvarnost i kontrola.


Related Products