Dom > Novosti > Sadržaj
Razbijanje prostor-vrijeme ograničenje staviti svijet pred oči s VR
- Jun 15, 2018 -

Kina je najveća zemlja na tržištu globalnog obrazovanja i jedna od zemalja u svijetu koje postavlja najveće važnosti na obrazovanje.


U posljednjih nekoliko godina, naše učionice premještena iz krede na magnetofonima i slajdova, projektori, interaktivne ploče i nano-telegrafsku opermu. Moderne nastavne opreme stalno zamijenjena, donoseći bez presedana promjena razredna nastava. Danas je tehnologija ere je novo. Proizvod VR tehnologija se dešavaju na polju obrazovanja, iz narodne službenicima, od lokalnog do centralne, više pažnje.


U posljednjih nekoliko godina, imamo shvacaju granica znanosti i tehnologija, pomno pratio razvoj trend vremena i aktivno sudjelovala u obrazovanju VR. Predani smo koristeći AR/VR/g. i drugih novih tehnologija za istraživanje novih modela učenja i stvoriti novi svijet u području obrazovanja. · Području obrazovanja vizija doživjeti paviljona je stvorio dvojan zaslon interaktivni program koji koristi VR potop iskustvo kao njenom sadržaju. Cilj je uskladiti sa velikih ekrana preko malih ekrana dotakne i doživjeti potop VR interaktivna rješenja. Program integrira prostorni razmještaj, interaktivni ručke, VR slušalice i sadržaja oblak platforme. To je potop, interaktivni i zamišljen. Potpuno koji zadovoljava zahtjeve eksperimentalni obuku i obrazovne popularizacija na fakultetima i sveučilištima.

vr.jpg


VR interaktivni program nastoji koristiti VR da izbjegne skrivene opasnosti tradicionalne laboratorija i vanjski nastavne aktivnosti. Učenici mogu immersively djeluju razne uređaje i iskustva raznih zanimanja bez napuštanja doma, i proširili svoje horizonte uz male VR naočale. Vidjeti svijet.
Stvaranje VR dvojan zaslon interaktivnih sadržaja VR interakciju, hiper osjećajući popularne znanosti i drugih modula, samo trebate VR naočale tijekom iskustva, a zatim unesite virtualne simulacije okoliš, pokupiti držač i interakciju s objektima u u okoliš, jasno možete doživjeti na Odspojite osiguranja klin protupožarni aparat koji je dio stroja za obradu Installer najprije, šta treba u prvom koraku spašavanja utapanja osoba... Kroz dva ekrana interaktivni program, promatrači mogu doživjeti VR potop interaktivna nastava u procesu gledajući veliki ekran.Potencijal VR dvojan zaslon interaktivna nastava je da ne treba da namjerno "učiti". Potrebno je samo da "iskustvo". U procesu iskustvo, znanje bodova će prirodno formira sjećanja i pohraniti ih u mozak. To je ljudski instinkt u obliku sjećanja na ono što su doživjeli. VR obrazovanje koristi ovu značajku da biste mogli koristiti svoj instinkt za pamćenje znanja tokom procesa iskustvo. Idući put te sastati sličan scenarij, brzo mogu mobilizirati vaše pamćenje da bi pravo na odgovor.
Slično tome, VR tehnologije mogu primjenjivati na mnogim disciplinama i čak i svih sfera života. Uz pomoć VR tehnologiju, pod premisa koje jamče učinak učenja, u vrijeme, ekonomski trošak i trošak rada uvelike spremaju. Ova vrsta obrazovanja metoda donosi učinkovitost učenja. Promociju će ubrzati promjene podataka i razvoj raznih industrija.


Osim toga, VR SuperSense serija rješenja uveli smo, uključujući hiper utjecaj učionica, Ultra-utjecaj kavu, osjetivši super znanosti, super-eksperimentalni treninga i više, koristeći napredne tehnologije i opremu za stvaranje VR za kavu učionica kao pravi potop, interaktivni, kreativni, prikazivom, multidisciplinarne virtualne stvarnosti stvaranja prostora za sve to iskustvo.
Razviti novu eru VR obrazovanje industrije eklektičan horizont i sposobnosti, sa ciljem ubrizgati novu vitalnost u inovacije i razvoj industrije obrazovanja i pomaganje školama u kultiviranju serijama elitni talenata koji vode u granica socioekonomskog razvoja i gradnje u budućnosti.


Related Products