Dom > Novosti > Sadržaj
Iz virtualne stvarnosti AR/VR Head-to-head burza će pasti
- Aug 25, 2018 -

U filmu, u virtualnom svijetu je skoro integrirati sa stvarnim životom. Glavni slobodno vrijeme i zabava život ljudi čini se da neodvojiva od ove virtualne stvarnosti igre pod nazivom "Oaza". "Vrhunski igrač" donosi vatra koncept virtualne stvarnosti, ali također donosi važan signal na globalnom tržištu: interakcija čovjek-računalo opreme sa AR/VR tehnologije kao jezgra će postati polje next vruće razvoj.

U posljednjih nekoliko godina, Apple je ulaganje u polju AR/VR povećavala i njegov razvoj od ARkit je hit hit proširena stvarnost razvojna platforma. Međutim, Apple je ambicija je očito ne samo o softver. Prema izvješćima stranih medija, Apple razvija snažan bežične slušalice koji podržava VR i AR tehnologije i koristit će Appleov vlastiti čips.

Skladu s narod upoznat sa ovim slučajem, Apple slušalice koristit će velike brzine, kratkog dosega bežične tehnologije da se poveže namjenski uređaj kutije. Okvir će biti Power PC mimo primijeniti prilagođene čip koji je moćniji od svih postojećih čips i poslužit će kao mozak slušalice.

Tim Cook, Appleov izvršni direktor, jednom pohvalila AR tehnologiju, nazvavši ga tehnologija koja je jednako važna kao i iPhone. Ispostavilo se da također ima ambiciozan plan za VR.


Od izgled Apple i Samsung, AR/VR glave jasno dobijaju više pažnje od tržišta kapitala. Iako trenutna popularnost AR/VR tehnologije tendira da bude ravna, to je još uvijek jedan od najtraženijih vrhunskih tehnologija.


Related Products