Dom > Novosti > Sadržaj
VR vatru, početak reforme obrazovanja
- Feb 15, 2019 -

VR tehnologije postupno razvio u moderno doba. VR vatra zaštićivanje tehnologija dozvoljava ljudima da iskustvo različitih požara zaštita znanja i vještine. VA tehnologija također naširoko koriste u ispitivanju, život i rad, VR vatru otvorio modelu obrazovanja.

VR vatre

Nedavno, Peking Zhongde Qirui sigurnosti oprema Co, Ltd je pozvan da sudjeluje u seriji za trening vatra sigurnost s temom "Vatra iskustvo + vatra sigurnost" u Lugu ured središnje Radio i televizijske stanice. Zamjenik direktora Ma Wei i direktor Du Xuefeng prisustvovali su ovom sastanku. Aktivnosti koje doprinose implementaciji koncepta "poboljšane vatra sigurnost obrazovanje" spominje u 19 Nacionalnog Kongresa.

Stavi na VR naočale, kao što su posjeti vatru sceni, koristite vatrogasne opreme prema "vatre" za izvršenje vatrogasna iskustva. Vatrogasna oprema VR koji simulira vatra, vatra i pobjeći scenarija, omogućujući sudionicima događaja iskusiti "potop" vatru. U "VR + vatra" potop vatrogasna iskustva zoni, ova nova stvar koju je privukla mnogo događaj iskustvo sudionika. "Prvi put sam se suočila s vatrom, to je vrlo realno i vrlo napeta." Na preživjeli rekli scena osoblja.

Tehnologija vatra VR

"Vr + vatra" simulacija scena pokrenula je stvoriti realan simulacija scenu kroz VR tehnologije nakon posjete prvi redak razumjeti stvarnu situaciju u vatru, i biti u neposrednoj blizini pravi vatru sceni. Kombiniranjem senzorskih funkcija sluha, dodira i pokreta, iskustvo osoblja smještene su u virtualnom okruženju, i kada dođe do požara nesreće, interakcija sa objektima u simulirane okoline pojavljuje. Vrijeme trošak stavljanja u proceduru smanjena, a poboljšan je učinak publicitet i obuka. "vr + vatra" slomio prostor granica i postići win-win situacija u vatra sigurnost trening i vježbe.

VR tehnologije

Svrha je korištenje virtualne stvarnosti VR ostvariti vatru obrazovanje iskustvo i pridonijeti prakse vatra sigurnost obrazovanja. Zamjenik direktora Ma Wei i direktor Du Xuefeng vrlo Hvaljen VR može donijeti učinkovitiji trening sadržaj nego tradicionalne vježbe, što će učiniti spas pravovremen i brz.

Uz kontinuirani razvoj VR tehnologije, ljudi ne mogu zamisliti kako moćan je VR tehnologije. Iz zraka do otvorenog mora, su VR figure. VR tehnologija ima veliki obrazovni učinak na zaštitu od požara. To može biti vrlo dobar. Uloga unaprijed bušilice.

Related Products