Dom > Novosti > Sadržaj
VR simulacija vožnje došao: Doživite pravi vožnje
- Dec 25, 2018 -

timg (3)

VR je također vrlo popularan u polju obuke i obrazovanja, posebno u VR simulacija vožnje treninga. Zatim VR vozeći se približava narodne znamenitosti i simulirajući pravi automobile kroz virtualne stvarnosti tehnologija VR. Onda vam donijeti detaljan uvod u VR vožnje.


Nedavno, Aceable, početak u Austin, Texas, omogućio je realniji sigurno vozačke obrazovanje s 360° Panoramske snimke VR.


Svrha Aceable je potez je izazvati važnost sigurne vožnje. Studenti možete primijeniti teoriju prakse kroz Panoramski video, kao što su provjera slijepe pjege retrovizor, obličje okolo okoliš oko auta, a što je lako uzrokuju prometne nesreće.timg (4)

Bez sumnje, VR virtualne vožnje možete dopustiti mnogi novi vozači imati više u prvoj fazi svoga života, čak i kada su još u vlasništvu, kod procesa i road vožnje i druge neočekivano faktora. Stari upravljački program je star i mirno, i drži ljude koji koriste VR vožnje zadržava koncentraciju.Može se reći da VR + vožnja nije štetno za pridošlice učenja automobile. Iz perspektive obuku, VR im može pomoći učitelju vozačke vještine brzo; iz perspektive sigurnosti prevencija, VR može povećati njihova otpornost i budnost. srce.


Related Products